Opstart af nye løbere og gående

Der er officiel opstart af nye gående og løbere 2 gange om året – januar og august – hvor vi starter op på alle niveauer. Følg evt. facebookgruppen Fjordløberne Hobro.
Det er muligt at melde sig ind i klubben disse aftener, men også mulighed for at løbe med nogle gange inden, for at se om det er noget for dig.

DET ER NATURLIGVIS OGSÅ MULIGT AT STARTE PÅ ALLE ANDRE TIDER AF ÅRET, SÅ KOM BARE FORBI 🙂

lobere-alle-2016

Efter en introduktion af klubben fra klubbens formand, inddeles løberne på hold efter ønske om hastighed og distance.

Vi har 7 forskellige hold, lige fra helt nye løbere som ikke har løbet før til ultraløbere.

Der er  DGI uddannede løbetrænere fordelt på de forskellige hold.

Cheftræner Morten Vang sørger altid for en fælles opvarmning inden dagens tur og du kan være med, uanset om du har løbet før – og om formen er god eller dårlig.

Løb dig sund, glad og i godt humør! Vi tilbyder et sjovt og hyggeligt fællesskab, men med sved på panden! Og som vi siger: “Det er også sjovt op ad bakke….”

Vi træner hver tirsdag kl. 18.30 fra 10. kl. centeret, Kirketoften 5 – Gerne i Østerskoven og ellers udforsker vi alle stier, veje og afkroge i Hobro og omegn.

Efter hver træning byder klubben altid på forskellige gratis kolde drikkevarer til alle.

Fjordløberne sponsoreres af JUTLANDER (2020-2023) – derfor kan vi tilbyde alle medlemmer særdeles gode betingelser i klubben – lav kontingent, masser af klubbetalte løb, forplejning, løbetøj, medlems arrangementer og meget mere.